Neteja forestal a La Roca, amb interrupció del subministrament elèctric

El tall d'electricitat tindrà lloc el dimarts 16 de febrer de les 8 del matí a les 6 de la tarda

Dilluns, 15/02/2021

Aquest dimarts comencen les tasques de neteja forestal de la zona verda de la Roca, concretament la zona verda que hi ha entre el carrer Santa Fe i el carrer Roures. Aquestes tasques forestals es porten a terme per complir amb la Llei 5/2003 de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situades en terrenys forestals.

Aquesta acció ha de permetre disminuir el risc de talls de subministrament elèctric quan plou o quan neva, ja que en aquesta zona hi ha una estació transformadora, així com una línia elèctrica de mitja tensió i una de baixa tensió que donen servei a molts habitatges de La Roca.

IMG 1842

Cal destacar que aquesta actuació es porta a terme amb el consentiment de l'Associació de Veïns de la Roca, i complementa les tasques de neteja de les franges forestals d'aquesta urbanització i de la de Goitallops, que s'executen cada any a l'inici de l'estiu.

Degut al tall d'electricitat que comporta aquesta neteja forestal, l'Ajuntament ha habilitat un espai a Can Costa per les persones que hagueu de teletreballar i no tingueu un altre lloc on poder-ho fer.

Per reservar un lloc de treball, podeu enviar un correu electrònic a reserves@taradell.cat indicant la vostra necessitat. També podeu trucar al 938 126 100.