S'inicia la campanya de Nadal a Taradell

Dimecres, 24/11/2021

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i l'Associació de Botiguers de Taradell, s'impulsa un any més la campanya de Nadal amb l'objectiu de fomentar el comerç al municipi.

Les activitats començaran aquest dissabte, 27 de novembre, a partir de les 5 de la tarda amb la tradicional encesa de llums de Nadal que decora i engalana els carrers de Taradell. També hi haurà xocolatada a la cruïlla del passeig de Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon acompanyada de música al carrer. I tot seguit, castell de focs a l'Espai 1 d'Octubre.

El dia 12 de desembre, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, tindrà lloc la recollida de cartes del patge reial, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça de les Eres.

Sota el lema de la campanya "Per Nadal cada ovella al seu corral: queda't al comerç local", tots els aparadors dels comerços associats a l'ABT es decoraran segons aquesta temàtica, i passat festes se sortejaran 1.200 € entre la clientela, dividits en diferents vals de compra per a gastar en qualsevol de les botigues de l'associació de comerciants. Les participacions pel sorteig s'obtindran cada vegada que es faci una compra en una botiga adherida a l'associació, passant la TCT: la Targeta del Comerç de Taradell. Aquesta acció ja s'ha activat aquest passat 16 de novembre.

D'altra banda, s'han creat targetes regal per qui vulgui fer un obsequi i no sàpiga què regalar, que es poden bescanviar per articles als comerços adherits a l'Associació de Botiguers de Taradell.