S'inaugura les noves instal·lacions de l'Espai Solidari

Dijous 26/04/2018

Inauguració Espai Solidari

Des de dijous, l'Espai Solidari està ubicat a l'edifici del Sindicat. Fins a la setmana passada, l'equipament que acull les entitats de caràcter social com Càritas, Som Dones i Osona contra el càncer estava situat a l'antic dispensari, però arran de les obres d'enderroc per construir-hi pels nous habitatges socials L'espai es va inaugurar amb la presència de l'alcalde, Lluís Verdaguer; la regidora de Serveis Socials, Araceli Garcia i d'Igualtat, Mercè Riera; membres de les juntes de les tres entitats socials que utilitzen l'espai i també membres de Creu Roja Osona.

El nou edifici ha permès ubicar-hi les tres entitats que feia cinc anys compartien espai a l'antic equipament. Amb aquest canvi, Càritas disposa de la planta baixa on s'hi ha ubicat el rober solidari i per altra banda el banc d'aliments que fins ara s'ubicava a un espai del Centre Cultural Costa i Font. A la primera planta, en faran ús les altres dues entitats a través de dos locals; un per Som Dones i l'altre per Osona contra el càncer.  La sala que es manté és l'aula polivalent on es continuaran fent els cursos de català que realitza la Regidoria de Serveis Socials o també en farà ús l'Escola de Música.

Durant aquest principi d'any, l'Ajuntament ha realitzat diverses reformes per adequar l'edifici a la normativa d'accessibilitat, millora d'instal·lacions d'estructura, de repartiment d'espais i elèctrica i s'ha instal·lat una cadira per persones minusvàlides per accedir a la primera planta.

Foto: Twitter de Creu Roja Osona