S’executen les obres per pavimentar el camí de Can Janet

Aquest camí també passarà a ser d'un sol sentit per a vehicles: només es podrà circular de La Roca cap al polígon d'El Vivet

Dimecres, 16/11/2022

Durant aquesta setmana, l'Ajuntament de Taradell està pavimentant el camí de Can Janet. Els treballs consisteixen en sanejar i regularitzar el camí, i posteriorment asfaltar-ne la calçada. A més, també s'aprofitarà per col·locar diferents ressalts al camí per treure l'aigua de la calçada i per evitar l'excés de velocitat dels vehicles.

Can Janet 2

D'altra banda, cal destacar que a partir d'ara el camí de Can Janet només serà d'un sol sentit per a la circulació de vehicles a causa de les dimensions de la calçada, i que el sentit de circulació serà de la urbanització de La Roca cap al polígon d'El Vivet (per sortir de la urbanització). Per tant, també s'instal·larà la nova senyalització vertical durant aquesta setmana.

L'Ajuntament de Taradell ha decidit millorar i pavimentar aquest camí perquè és molt utilitzat tant pels veïns i veïnes del Camí de Can Janet com pels de La Roca, i era una demanda de fa temps. Cal remarcar que aquestes obres s'emmarquen en el pla de millores dels camins rurals del municipi de Taradell, i que pel seu finançament s'ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Localització relacionada