S’executen les obres de manteniment del camí de Vilalleons i de Penedes

Aquest manteniment del camí s'ha realitzat aprofitant que s'estaven tornant a asfaltar carrers del municipi en mal estat.

Dilluns, 12/04/2021

Imatge 2

En les darreres setmanes l'Ajuntament de Taradell ha portat a terme les obres de manteniment del camí de Vilalleons i de Penedes. Els treballs han consistit en un fressat previ del tram inicial per retirar l'asfalt en mal estat, i la posterior reposició del paviment continu d'asfalt. A més, també s'ha aprofitat per treure les arrels d'arbres que havien malmès el paviment, i per formar algun rec per treure l'aigua del camí que s'acumulava quan plovia.

L'Ajuntament de Taradell va decidir millorar l'asfalt en aquest tram, ja que la presència de diferents protuberàncies i forats a la calçada suposaven un perill per a la seguretat dels ciutadans i les ciutadanes. A més, cal recordar que aquest camí és molt transitat a causa del nombre d'habitatges que hi ha en aquesta zona, i perquè forma part del Pla de Camins Comarcal.

Imatge 3

Aquestes obres s'emmarquen en el pla de millores dels camins rurals del municipi de Taradell. Així, en els darrers mesos també s'han executat tasques de manteniment al camí de Can Pardaler, del Pla de Vinyaclosa, del camí de Seva, del polígon del Vivet a la Roca o del camí del càmping la Vall.