S’engega la campanya de Nadal de l’Associació de Botiguers de Taradell

L'Ajuntament i l'ABT col·laboren per implantar una targeta de fidelització única per a tots els comerços adherits

Dijous, 03/12/2020

L'encesa de llums de Nadal de dissabte passat va significar l'inici de la campanya de Nadal a Taradell. Aquesta campanya, impulsada per l'Associació de Botiguers de Taradell i la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Taradell, pretén fomentar el comerç al  nostre municipi a través de diferents accions que es portaran a terme durant aquest mes de desembre.

  • Demà, divendres 4 de desembre, a les 6 de la tarda a l'Espai 1 d'octubre, hi haurà el castell de focs, que no es va poder fer en la inauguració de la campanya degut al mal temps.

Targeta urbana

  • En els pròxims dies s'implantarà una targeta única, la Targeta Urbana de Taradell, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local. Aquesta targeta, que ha rebut el suport actiu de l'Ajuntament per a la seva posada en marxa, permetrà a tots els seus usuaris obtenir descomptes i promocions a totes les botigues on estigui operativa, i a participar en les campanyes de sortejos mensuals que organitzarà l'Associació de Botiguers. Per aconseguir-la, només caldrà donar-se d'alta com a usuari de la targeta i es podrà utilitzar també a tots els comerços de Vic que en disposin.
  • El diumenge 13 de desembre, a la plaça de les Eres, hi haurà el campament reial i es farà la recollida de cartes del Patge Reial, de 2/4 de 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.
  • S'ha proporcionat difusors del Parc de les Olors a l'interior de les botigues de l'Associació de Botiguers, a través dels quals s'escamparà essència de barballó, tan característic en el nostre municipi.

A més a més, des de l'Associació de Botiguers hi haurà un seguit de promocions per aquestes festes:

Participació de Loteria ABT

  • Es sortejaran 1.500 € en vals de compra per a gastar en qualsevol de les botigues adherides de l'ABT. Les participacions pel sorteig s'obtindran cada vegada que es faci una compra en una  botiga de l'Associació, sigui passant la Targeta urbana o bé omplint unes butlletes manuals. 
  • S'han creat participacions de loteria de Nadal amb un número propi de l'Associació, les quals es poden trobar a les botigues adherides a l'ABT.

Vals regal ABT

  • Tots els aparadors de l'Associació s'han decorat amb estrelles, resultat d'un taller d'aparadorisme de Nadal que es va realitzar a finals de novembre.
  • S'han creat vals regal –per qui vol fer un obsequi a algú però no sap què regalar– que es poden bescanviar per articles als comerços adherits a l'Associació.

Des de l'Ajuntament s'anima a tota la ciutadania a seguir donant vida al comerç de Taradell, un dels puntals de la vida col·lectiva del municipi.