S'engega el nou servei d'aula d'estudi

Els alumnes podràn utilitzar la sala Lluïsos, a Can Costa, durant les temporades d'exàmens

Dimarts, 21/01/2020

Aquest dimarts 21 de gener s'ha posat en marxa un nou Servei d'Aula d'Estudi per als estudiants de Taradell. Així, tots els estudiants que ho necessitin podran utitlitzar la Sala Lluïsos del Centre Cultural Can Costa i Font de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit. D'aquesta manera, quan la Biblioteca finalitza el seu servei podran continuar les seves tasques.

El servei, que l'Ajuntament ofereix conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i a instància de l'INS Taradell, està adreçat a estudiants universitaris o de batxillerat (no és requisit cursar estudis a Taradell, només ser resident al poble), i per accedir-hi no cal realitzar cap tràmit, només caldrà desplaçar-se fins a la sala esmentada, que ja estarà oberta. A les dotze de la nit els serveis municipals seran els encarregats de tancar la sala.

Sala Lluïsos Can Costa i Font Taradell

Així com l'any passat aquest servei es va prestar només durant la temporada de preparació de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) –la Selectivitat– enguany aquesta sala d'estudi estarà disponible tant durant les PAU com en els períodes d'exàmens de Batxillerat. Les dates d'obertura de la sala són les següents:

Període d'exàmens de Batxillerat Del 21 de gener al 21 de febrer
  Del 2 de març al 27 de març
Del 20 d'abril al 18 de juny
 
Període de Selectivitat Del 18 de maig al 5 de juny

La única limitació d'aquest servei serà l'aforament. En cas que la sala ja estigui ocupada completament, no s'hi podrà accedir. D'altra banda, hi haurà connexió a internet mitjançant WI-FI a disposició dels usuaris d'aquesta aula d'estudi.