S'aprova la urbanització del sector entre Can Costa i el consultori

L'Ajuntament tira endavant la reforma urbana del polígon comprès entre la Crta. de Balenyà i el C. Miquel Martí i Pol

Divendres, 11/12/2020

Aquest dimecres es va produir l'aprovació definitiva del projecte d'urbanització de la zona situada entre la carretera de Balenyà, l'Escola Infantil Les Pinediques i el parc infantil del carrer Miquel Martí Pol (al costat del dispensari de salut). L'Ajuntament de Taradell projecta la urbanització del sector amb la voluntat d'ordenar aquest espai buit i potenciar la relació dels equipaments de l'entorn: Can Costa i Font, el Centre d'Assistència Primària (CAP), el parvulari de Les Pinediques, l'Espai d'Aigua i Salut EAS i els habitatges públics o assistencials de la Fundació Vilademany. Es tracta, doncs, d'un important connector de relacions urbanes i prioritàriament de passeig per a vianants.

Planta page 0001

El projecte d'urbanització proposa la unificació de l'espai públic superior –pel qual s'accedirà a l'escola infantil–, amb l'espai inferior existent, on s'hi ubica un parc infantil amb accés pel carrer Miquel Martí i Pol. Aquest enllaç es proposa mitjançant una rampa que unirà els dos espais i amb una escala central com a reforç d'aquest eix cívic de connexió. A més, aquesta urbanització permetrà als propietaris dels solars construir fins a un màxim de 62 habitatges nous al centre del municipi. En els propers mesos està previst que es porti a terme la licitació per adjudicar les obres d'urbanització que es deriven d'aquest projecte.

Alçat i zoom page 0001

L'Ajuntament de Taradell té l'objectiu de desenvolupar l'agenda d'actuacions prevista en el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), com succeeix en aquest cas del Polígon d'Actuació Urbanística 10 (PAU-10). La finalitat del consistori és desenvolupar operacions de millora i reforma urbana per tal de tenir un poble més compacte i amb major habitatge disponible.

Localització relacionada