Reoberta la sala d'estudi municipal a Can Costa

Es podrà utilitzar tant en dies laborables com els caps de setmana

Dimarts, 23/05/2023

Un any més l'Ajuntament de Taradell reobre la Sala d'Estudi Municipal per a estudiants de batxillerat i universitaris, en coordinació amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i l'INS Taradell. D'aquesta manera, en el moment que la Biblioteca tanca les seves portes, tots els estudiants que ho necessitin podran utilitzar la Sala Lluïsos de Can Costa, de les 20 h. a les 24 h., entre setmana, i també de les 16 h. a les 22 h. del vespre, el cap de setmana.   

La sala d'estudi, que compta amb connexió WI-FI a internet, estarà oberta del 22 de maig al 6 de juny, període corresponent al de preparació de les PAU. Més endavant, prèvia demanda, podran actualitzar-se aquestes dates segons els períodes d'avaluacions dictats pels calendaris escolars.   

Per accedir-hi, no caldrà realitzar cap tràmit previ, tret de desplaçar-se fins a la sala esmentada, que ja estarà oberta. Els serveis municipals seran els encarregats de tancar-la a les hores establertes. L'única limitació d'aquest servei serà l'aforament: en cas que la sala ja estigui ocupada completament, no s'hi podrà accedir.

Per a un bon funcionament del servei, s'ha establert la normativa que trobareu a continuació.

Localització relacionada

Documents relacionats