Gaudeix de la Festa Major de Sant Sebastià

Dimecres 15/01/2020

Des de les regidories de Festes, Cultura i Patrimoni, amb la col·laboració de diverses entitats del poble, s'inicia la Festa Major d'Hivern d'enguany, en honor a Sant Sebastià. A continuació trobareu el programa d'actes.

 

Dissabte 18 de gener


A les 11 del matí, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, "FENT MEMÒRIA 2019". Un any recollint vivències i records de la gent gran de Taradell" i presentació de l'audiovisual "70 anys de la Cobla Genisenca". Acte organitzat pel Grup de Recerca Local.

A 2/4 d'1 del migdia, al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font hi tindrà lloc la Inauguració de l'Exposició "Ball del Ciri de Taradell: 25 anys (1996-2020)". Acte organitzat per l'Arxiu Fotogràfic de Taradell.

A 2/4 de 5 de la tarda, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, acte de commemoració del 70è Aniversari de la Revista Taradell i d'homenatge a Mn. Josep Baucells.

A l'Espai 1 d'Octubre, derraping de Festa Major: Circuit de Karts elèctrics. amb dues categories:

De 13 a 18 anys

A 2/4 de 5 de la tarda

A partir de 18 anys

A les 6 de la tarda

A 2/4 de 9 del vespre, al Centre Cultural Costa i Font, Sopar Jove de Festa Major d'Hivern. Preu: 10 €. Inscripcions al Punt Jove de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

 

Diumenge 19 de gener


A 2/4 de 10 del matí, al Centre Cultural Costa i Font5a Ruta guiada "Descobrint el nostre Patrimoni Cultural". Enguany es farà una ruta circular fins al Molí dels Sors, i anirà a càrrec de la historiadora Marta Lloret. Tindrà una durada de 3 hores i mitja aproximadament, adreçada a tots els públics, ja que la dificultat és baixa.

A 2/4 de 6 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, Festival Taradell amb La Marató de TV3 amb la participació de Guillem Soler, La Maga Game, Tastet de Gospel, Escola de Música, EAS Taradell, Geganters de Taradell i Entitats de la Plataforma de Taradell amb la Marató. Col·laboració: 5 €.

 

Dilluns 20 de gener


A les 10 del matí, al carrer de Sant Sebastià, Xocolatada popular.

A 3/4 d'11 del matí, davant de l'Ajuntament, sortida de la Comitiva de Pabordes i autoritats acompanyats per la cobla Genisenca.

A les 11 del matí, a l'església Parroquial de Sant Genís, Ofici solemne en llaor de Sant Sebastià.

A les 11 del matí, davant de l'Ajuntament, cercavila de Gegants i capgrossos acompanyats per la Sinforosa.

A les 12 del migdia, a la Plaça de les Eres, Inauguració del monument als 25 anys del Ball del Ciri. Tot seguit Ball del Ciri amb els Pabordes i acompanyats per la Cobla Genisenca. A continuació danses populars a càrrec de l'Esbart Dansaire Sant Genís i sardanes amb la Cobla Genisenca.

A 2/4 6 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, Espectacle Infantil "Folkids" amb Pep López i Sopars de Duro.

En cas de pluja, els actes d'aquest dia es celebraran al Centre Cultural Costa i Font.

 

Bona Festa major a tothom!

 

Les activitats de la Festa Major poden afectar la circulació d'alguns carrers. Consulteu l'AGENDA per a més informació.

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.