Per Sant Jordi, queda't a Taradell

Dilluns 15/04/2019

Sant Jordi

El 23 d'abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi, l'Ajuntament de Taradell ha programat els següents actes:

Durant tot el dia, els carrers del centre de la vila acolliran les parades de venda de llibres i roses organitzades per diferents entitats i comerços del municipi.

De 2/4 de 5 a les 7 de la tarda davant de l'església, hi haurà el Mercat d'intercanvi de llibres, organitzat per ERC Taradell.

A partir de les 5 de la tarda davant de l'església, es representarà la llegenda Sant Jordi i el drac i també hi haurà un taller a càrrec de la Serpentina.

Tot seguit, Cercavila fins a la plaça de les Eres, amb els Gegants de Taradell, el Drac de l'Escola l'Arpa i el grup de cercavila Only Marching Band.

A ¾ de 7 de la tarda a la plaça de les Eres, concert a càrrec de la companyia Orelles de Xocolata. Els espectacles de la companyia Orelles de Xocolata, coproduïts per Temporada Alta i l'associació cultural Orella Activa, són una experiència de concert en directe i interactiu per a tota la família. Amb “hits” pop-rock històrics com a fil conductor, nens, nenes, pares, mares i tota la família gaudeixen plegats de la música i alhora descobreixen els seus secrets.

santjordi taradell