Paula Cabrera i Bruna Arumí guanyen el II Concurs d'art jove

Dilluns 07/05/2018

Concurs Art 2018   1

Paula Cabrera i Bruna Arumí són les vencedores del segon concurs d'art jove de Taradell. El jurat va escollir les obres de les taradellenques com les millors entre les 17 que es van presentar, tot un èxit per aquesta segona edició.

Paula Cabrera va guanyar en la categoria A, de 13 a 17 anys, i ho va fer amb una escultura. Laura Brullet per una aquarel·la i Marçal Blancafort per una pintura també van ser guardonades amb un accèssit. A la categoria B, de 18 a 30 anys, la guanyadora va ser Bruna Arumí amb una il·lustració. També hi va haver dos accèssits per dos taradellencs més: un per Anna Aparicio, que va presentar una serigrafia, i l'altra a Bernat Cedó, amb una fotografia. Les obres guanyadores van rebre un premi de 150 euros i els accèssits van rebre 50 euros.

Les obres van ser valorades per Guillem Gonzalo, dibuixant; Sílvia Pujols, fotògrafa; l'escultora Gemma Codina, i la pintora Imma Parés durant l'exposició que es va fer en marc de l'Inspiring el passat 4 de maig a la plaça de les Eres. En aquest cas, els visitants també van poder escollir l'obra que se li hi agradava més en una votació popular. En aquest cas, Laura Brullet va aconseguir el premi del públic assistent que consistia amb un val de 25 euros.

El concurs estava organitzat per la Regidoria de Joventut i el Servei de dinamització juvenil El Puntal amb la col·laboració de l'Escola d'Art l'Arpa. Les obres es poden visitar fins al 16 de maig a l'Escola l'Arpa.

Concurs Art 2018   2

Concurs Art 2018   3

Concurs Art 2018   4