Noves formacions per a persones aturades

Dilluns, 27/09/2021

En el marc del projecte Talent i Noves oportunitats, del qual Taradell participa juntament amb altres municipis de la comarca, s'han programat diferents formacions adreçades a persones que es troben a l'atur.

La Mancomunitat La Plana i Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement impulsen aquest projecte finançat per la Diputació de Barcelona. L'objectiu és contribuir a la transformació del model productiu del sector del metall i agroalimentari de la comarca. 

Les diferents formacions que es posaran en marxa són:

TALLERS DIGITALS
Consta de 6 tallers digitals programats pels mesos de setembre, octubre i novembre. Són tallers de 2 hores sobre operatives digitals bàsiques.

Tallers digitals
Tallers digitals


FORMACIÓ EN OPERARI DEL SECTOR METALL

Consta de dues parts, un primer tastet de 40 hores i una formació intensiva de 156 h.

El període d'inscripció per fer la formació de 40 h  està oberta fins al 19 de novembre del 2021 i es realitzarà els mesos de desembre i gener.

El període d'inscripció per fer la formació de 156 h està oberta fins al 3 de desembre de 2021, i es realitzarà durant els mesos de gener i febrer.Consultar calendari a l'apartat de recursos i informació relacionada d'aquesta mateixa pàgina.


FORMACIÓ EN DESENVOLUPAMENT WEB 

Consta de dues parts, un primer tastet de 150 hores i una formació intensiva de 850 h. 

La primera part, formació de 150 h, és una introducció al món del desenvolupament web on es treballarà la programació FRONT END  i es durà a terme els mesos de desembre, gener, febrer i març. Mentre que la formació intensiva de 850 h es realitzarà els mesos de març, abril, maig, juny, juliol, agost, setembre i octubre. Consultar calendari a l'apartat de recursos i informació relacionada d'aquesta mateixa pàgina.

Per més informació i inscripcions a www.creaccio.cat i www.toposona.cat