Nova edició de l'Estiu a la Fresca

Dimecres, 26/06/2019

Aquest divendres comencen les propostes de l'”Estiu a la Fresca”, que programa la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Taradell. Les activitats previstes son les següents:

Divendres 28 de juny: A les 10 del vespre als Jardins del Centre Cultural Can Costa i Font es farà liceu a la fresca, ‘Tosca‘ de Giacomo Puccini. L'objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l'òpera al màxim nombre de persones.

Diumenge 7 de juliol: A les 8 del vespre a la Plaça s'interpretaran havaneres amb el grup Rems. A banda de les tradicionals havaneres, incorporarà música i cançons de lloc i èpoques diverses conegudes per la majoria del públic assistent.

Dissabte 13 de juliol: A les 10 del vespre als Jardins del Centre Cultural Can Costa i Font es realitzarà la nit d'humor amb Impro Barcelona. Espectacle basat en la improvisació i que requerirà de la implicació dels assistents.

Dissabte 20 de juliol: A les 11 de la nit a la Plaça se celebrarà el concert de versions amb Ruc'n'roll. El concert reviurà els clàssics del Rock Català amb un repertori centrat en les bandes més conegudes dels anys 90 com Sau, Els Pets, Sopa de Cabra, Lax'n'Busto, Sangtraït, Gossos, Whiskyn's, Brams, Obrint Pas, entre d'altres.

Diumenge 28 de juliol: A les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres tindrà lloc l'espectacle infantil ‘Cops‘ a càrrec d'Encara Farem Salat. L'espectacle es basarà en una successió de “sketchs” que tractaran la història de tres clowns que volen ser policies i intentaran explicar amb gestos les diferents situacions de riscs que té aquesta professió.