Nova edició de la Festa de Sant Jordi

Dijous 19/04/2018

El 23 d'abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi, l'Ajuntament de Taradell ha programat els següents actes:

Durant tot el dia, els carrers del centre de la vila acolliran les parades de venda de llibres i roses organitzades per diferents entitats i comerços del municipi.

De 2/4 de 5 a les 7 de la tarda davant de l'església, hi haurà el Mercat d'intercanvi de llibres, organitzat per ERC Taradell.

A partir de les 5 de la tarda davant de l'església, Jocs gegants i Taller de punts de llibre a càrrec de l'empresa La Xarranca. I representació de l'espectacle infantil “Sant Jordi i el drac” a càrrec de Xarop de Canya.

Tot seguit, Cercavila fins a la plaça de les Eres, amb els Gegants de Taradell, el Drac de l'Escola l'Arpa i el grup de cercavila Xarop de Canya.

A ¾ de 7 de la tarda a la plaça de les Eres, concert amb Pop per Xics. Espectacle musical i teatral adreçat a tota la família. Cinc músics d'alt nivell, caracteritzats dels líders de les millors bandes de pop, són els encarregats de transformar i interpretar, de forma divertida i pedagògica, les cançons més emblemàtiques de la música Pop. Un espectacle que fa vibrar a la canalla i recordar als més grans de la família.

La Xarranca
La Xarranca
Xarop de Canya
Xarop de Canya
Pop per xics
Pop per xics