Millores d'accessibilitat a l'escola de primària de Les Pinediques

Dilluns, 02/01/2023

A mitjans del passat mes de desembre van finalitzar els treballs de construcció de la rampa que facilitarà l'accés a l'edifici d'educació primària de Les Pinediques a persones amb mobilitat reduïda. Les obres, executades i coordinades pels tècnics municipals i finançades pel Departament d'Educació, permeten salvar els obstacles que fins ara hi havia per poder arribar al gimnàs, des d'on la distribució a qualsevol lloc de l'edifici no presenta cap dificultat.

CMillores d'accessibilitat a Les PinediquesMillores d'accessibilitat a Les PinediquesMillores d'accessibilitat a Les Pinediques

D'altra banda, ja a l'estiu va fer-se una actuació de millora de l'accessibilitat de l'escola, si bé no tant per a persones com per a vehicles que necessiten poder acostar-se a totes les zones del recinte escolar, ja sigui per casos d'emergència o bé per a la realització de treballs de millora o de manteniment del centre. Concretament, s'ha aplanat la part baixa del pati arran de filat —per la part del darrere— des del seu límit amb el c. del Ferriol, on s'ha col·locat una porta, fins ben bé a la pista poliesportiva.

CMillores d'accessibilitat a Les PinediquesMillores d'accessibilitat a Les Pinediques

Amb aquestes dues obres, eludint dos obstacles que el propi bosc on s'assenta l'escola presentava naturalment, mira d'obtenir-se un millor funcionament del centre en benefici dels 250 alumnes que hi passen cada any.

Localització relacionada