L’Institut de Taradell ja disposa d’aparcaments segurs per a bicicletes

Aquesta instal·lació ha de permetre aparcar de manera segura als usuaris de l'Institut

Dimarts, 21/09/2021

Aparcament Institut

L'Institut de Taradell i l'Ajuntament de Taradell, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, han decidit implementar un aparcament de bicicletes a l'interior del centre docent. Aquest aparcament té una capacitat per a 16 bicicletes, i està ubicat a planta baixa a sota de les escales d'accés a l'edifici. Això permet que els aparcaments siguin segurs pels propietaris dels vehicles, i que aquests no es mullin en cas de pluja.

Aquest aparcament de bicicletes forma part de la xarxa d'aparcaments que està previst implementar en els propers mesos a diferents punts del municipi. Per exemple, també s'han instal·lat aparcaments per a bicicletes i patinets a l'entrada del Camp de Futbol i del Parc d'Esports. Els nous aparcaments de bicicletes i les mesures permanents que s'estan adoptant per pacificar el trànsit han de facilitar la mobilitat sostenible i segura de la ciutadania.

Aparcament Camp de Futbol i Parc d\'Esports
La Setmana Europea de la Mobilitat es celebra del 16 de setembre al 22 de setembre sota el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”. L'Ajuntament de Taradell participa cada any en aquesta celebració realitzant actuacions que puguin perdurar en el temps, i que s'emmarquin en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, objectiu 11, i en el Pla de Transició Energètica de Taradell.