L'exposició ''Controles?'', de prevenció de les drogodependències, s'instal·la al Centre Cultural

Dimarts 16/10/2018

controles targetó

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Taradell porta l'exposició de prevenció de les drogodependències "Controles?", que cedeix la Diputació de Barcelona als municipis de la demarcació. L'exposició estarà instal·lada fins al pròxim 30 d'octubre a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Costa i Font.

A més a més de l'horari de visites habituals, s'han programat diverses visites guiades i tallers al mateix espai amb alumnes de 1r a 4t d'ESO de l'Institut de Taradell on també es realitzaran sessions formatives per a tècnics municipals i serveis socials, responsables polítics, professorat i gent gran.

L'exposició Controles?, produïda per la Diputació de Barcelona, està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults. L'objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

Des que es va inaugurar l'abril de 2012, ha passat per 59  municipis i ha estat visitada per prop de 33.000 persones, de les quals 26.000 han estat escolars.

Taradell ja ha acollit diverses exposicions per sensibilitzar a joves i pares i mares en diferents temes sanitaris o preventius per a infants i joves com l'exposició ‘Menja bé, tu hi guanyes!' dedicada a l'alimentació saludable.

Tot seguit, podeu consultar els horaris d'obertura al públic i també els tallers i xerrades oberts a pares i mares.

horari obertura expo