L’Estiu jove torna amb una oferta variada d’activitats per als joves

Dimecres 20/06/2018

Estiu Jove 18

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, EMD Sant Miquel de Balenyà, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, han impulsat una any més el programa Estiu Jove 2018.

Aquest està conformat per un seguit d'activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys durant els mesos de juliol, agost i setembre, i ofereix any rere any una programació variada i atractiva que s'ha consolidat plenament en el calendari estiuenc dels municipis participants.

Les activitats s'han estructurat amb l'objectiu de treballar el temps de lleure dels nois i noies des d'una perspectiva socioeducativa, així com fomentar la participació, la mobilitat i la interacció del jovent.

Pel que fa a l'oferta formativa, s'han preparat els ja habituals cursos de formació en el lleure infantil i juvenil: un curs de monitors i monitores de lleure, que aquest any es realitza a Tona, i també un curs de premonitors i premonitores que es realitzarà a Taradell. Ambdós subvencionats pels joves empadronats als municipis que formen la Mancomunitat La Plana.

Pel que fa la oferta lúdica s'han organitzat diversos tallers i activitats: tastets de karate, tastets d'acroioga, un torneig d'Scooter als skateparcs de Balenyà, Seva i Tona, un Room Scape a Balenyà i Taradell, Fem-ho jove! a Santa Eulàlia i a Taradell, Bubble football a Sant Miquel de Balenyà, un concurs de talents a Santa Eulàlia de Riuprimer, un curs d'estampació de roba i Voluntariat digital a Taradell, un taller de Bàsket Beat i el Projecte joves en acció a Tona... I, ja que l'any passat van tenir molt bona acollida, Festes Holy a cada municipi.

També s'ha programat l'esperada Sortida a Waterworld de Lloret de Mar amb un cost de només 10€ ja que aquesta activitat és subvenciona en un 50%.

Podeu consultar totes les activitats de cada municipi aquí.