L’Estiu a la Fresca torna al mes de juliol.

Toni Albà, els Albercocks, els Pescadors de l'Escala, Pep Callau i els Brillan'ts, protagonistes.
Dimecres 27/06/2018

cartell juliols fresca

Un any més, la Regidoria de Cultura organitza el cicle l'Estiu a la Fresca. Enguany el cartell està completat amb cinc propostes per a tots els públics: un concert de versions, havaneres, una nit d'humor i un espectacle infantil. A més a més, aquest any s'hi suma el retorn de la banda els Brillant's, amb motiu del documental que els hi ha fet el Grup de Recerca.

Els Albercocks seran els encarregats de posar veu i música a la Nit de Versions durant el vespre de dissabte 7 de juliol a partir de les 11 de la nit a La Plaça. Qui no recorda aquelles cançons tan emblemàtiques de Disney? Les melodies d'El Rei León, La Sirenita, El llibre de la selva, Pocahontas o Tarzán segur que ens vénen a la memòria. Ara és possible rememorar-les de la millor manera possible: ballant-les i cantant-les a ple pulmó. Albercocks és la banda musical creada per a tots aquells que sempre han volgut sentir les cançons de Disney d'una forma més animada. A través d'estils com la rumba, el reggae o l'ska, el grup fa un repàs dels clàssics més escoltats.

Divendres 13 de juliol al vespre a les 10 del vespre a Can Costa, es celebrarà la ‘Nit the Brillant's. *Brillant's de tots els temps per una nit*. Durant l'acte, hi haurà la presentació del documental elaborat pel Grup de Recerca Local de Taradell sobre la història del grup (22.00h), concert amb els músics que han format part de la banda (23.00h) i fi de festa amb el grup de música Els Gats. També es podrà veure una exposició amb material i documentació de la formació taradellenca. L'acte l'organitza l'Ajuntament de Taradell, Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Grup de Recerca Local i Arxiu Fotogràfic de Taradell.

Diumenge 15, també a La Plaça, serà el torn de les Havaneres, aquest cop amb els Pescadors de l'Escala, un dels grups més prestigiosos amb un ampli repertori d'havaneres, cançons tradicionals catalanes, satíriques, valsets mariners, napolitanes, sardanes i cançons de taverna. L'acte començarà a les 8 del vespre i hi haurà Rom Cremat per a tothom.

Un dels plats forts serà a la nit humorística. Toni Albà, amb el seu Audiència I-real serà l'encarregat de posar l'humor el dissabte 21 a les 10 del vespre als jardins de Can Costa. Advertència: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència. Imaginem un estat modern on el cap d'estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional.

Finalment, el diumenge 29 a les 7 de la tarda a la plaça de les Eres, es tancarà el cicle amb un espectacle infantil Marremango a càrrec de Pep Callau. Marremango és una proposta lúdic-participativa. Una moguda clownesca on tothom hi troba el seu lloc. L'espectacle comença. La música ho omple tot. Un pallasso molt atrevit es proposa convertir la festa en un ‘'tinglado'' imaginari. Dirigit a totes les edats hi podrem trobar de tot: balls, desfilades de models, curses amb cotxets, murals imaginaris i gimnàstica. Un espectacle trepidant, imparable i sorprenent.