L’Esbart Sant Genís ja disposa de sistema de climatització

Dilluns, 05/10/2020

Aquest estiu la Regidoria de Cultura ha impulsat, al local de titularitat municipal que utilitza l'Esbart Sant Genís, una important millora pel que fa al confort, dotant-lo d'un sistema de climatització que, fins ara, no tenia.

Aquest nou sistema de climatització permet als dansaires realitzar els seus assajos i les seves reunions amb unes mínimes condicions de confort tèrmic, tant a l'estiu com a l'hivern. Això evitarà haver d'obrir les portes i finestres del local  (situat a la carretera de Balenyà) durant l'estiu, minimitzant l'impacte acústic que això tenia pels veïns de l'entorn.

WhatsApp Image 2020 08 27 at 122727

Les obres, realitzades per empreses de Taradell, es van dur a terme els mesos de juliol i agost i han tingut un cost total d'aproximat de deu mil euros. La nova climatització consta d'una bomba de calor/fred amb una alta eficiència energètica, utilitza electricitat com a font energètica.

Aquestes millores s'emmarquen en la planificació de la millora dels equipaments municipals. Des de la Regidoria de Cultura i la d'Urbanisme es considera molt important la inversió en les infraestructures municipals ja que, a part de revaloritzar el patrimoni de l'Ajuntament, es facilita la feina a les entitats i a les persones que les utilitzen, fomentant també d'aquesta manera la cultura del municipi.