L’EAS Taradell assoleix els 1.500 abonats

Divendres, 15/03/2019

EAS Taradell

L'Espai d'Aigua i Salut va assolir el passat 6 de març la xifra de 1.500 abonats. Paula Torras, de Santa Eugènia de Berga, va ser la registrada i va rebre un regal de benvinguda. Uns 1.500 abonats que arriben just quatre anys després de la inauguració de l'equipament en què ja s'ha convertit en un lloc de referència al municipi no només esportivament, sinó que també socialment, ja que s'ha convertit en un lloc on els seus usuaris han pogut crear sinergies, coneixences i amistats.

Uns 1.500 abonats que es desmarquen molt per sobre dels que deia l'estudi de replantejament i viabilitat de la instal·lació.

Al Butlletí d'Informació Municipal (BIM) que ha tret l'Ajuntament de Taradell aquest més de març, podeu veure dues pàgines amb els resultats mes importants que ha obtingut el centre durant aquests quatre anys.

 

Nova sala d'entrenament funcional i de servei d'entrenament personal

Ja fa setmanes que els responsables de l'equipament pensen en nous projectes. La direcció de l'EAS Taradell ja ha anunciat que en les setmanes  vinents es posarà en funcionament una nova sala d'Entrenament Funcional i també posarà un nou servei d'entrenament personal. D'aquí a pocs dies, podreu consultar tota la informació a la pàgina web.