L’Associació de Jubilats de Taradell acull la xerrada sobre mesures d’estalvi a la llar

Divendres 20/12/2019

En el marc del programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat la Plana i amb el suport de la regidoria de Benestar social de l'Ajuntament de Taradell, aquest mes de desembre l'Associació de Jubilats de Taradell ha acollit una xerrada sobre “Mesures d'estalvi a la llar i el bo social” que, malgrat la pluja, ha comptat amb una quinzena de persones assistents.

La xerrada va anar a càrrec de Gil Salvans, tècnic de l'Agència Local de l'Energia d'Osona del Consell Comarcal d'Osona, i va comptar amb la presència d'en Joan Canó, tècnic de l'Agència i regidor d'Urbanisme, Sostenibilitat i Mobilitat de l'Ajuntament de Taradell.

La xerrada va permetre als assistents resoldre els dubtes sobre la factura elèctrica i de gas, la potència contractada, les tarifes i les diferències entre les companyies subministradores, els consums dels diferents aparells i electrodomèstics...

D'altra banda, l'assistència van endur-se un bon grapat de consells i recomanacions per estalviar energia a les llars i per valorar la importància d'utilitzar les energies domèstiques en termes de sostenibilitat.

En definitiva, una xerrada que va convidar a prendre consciència i començar a aplicar petits canvis als domicilis que comporten un estalvi anual significatiu, tant econòmic com energètic.