L'alumnat de 4t d'ESO visita les jornades Càpsula d'orientació acadèmica i professional

A la web osonajove.cat/capsula es pot consultar permanentment tota la informació sobre aquest àmbit

Divendres, 10/03/2023

El passat 1, 2 i 3 de març es va celebrar la novena edició del Càpsula, les jornades d'orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i els Serveis de Joventut de la comarca. El recinte firal del Sucre de Vic ha acollit durant els 3 dies 1.900 joves dels diferents centres educatius de la comarca, entre els quals tot l'alumnat de 4t d'ESO de l'INS Taradell acompanyats del seu professorat. Tanmateix, la regidora de joventut Lídia Alonso va assistir a l'acte d'inauguració i la tècnica de joventut de Taradell hi va participar activament, tant en la construcció com en el desenvolupament de les jornades.

Càpsula 2023

Després de dos anys en format virtual, enguany s'ha recuperat la presencialitat. Entre altres activitats, es van realitzar: xerrades, punts d'orientació individualitzats, dinàmiques d'autoconeixement i taules rodones amb joves que han seguit diferents recorreguts acadèmics. Concretament en aquesta darrera proposta hi van participar tres joves del municipi.

Les jornades Càpsula no s'acaben en aquests 3 dies sinó que es podran trobar diferents accions repartides per la comarca durant el mes de març i permanentment a la web de Càpsula que segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.