L’Ajuntament promociona Taradell al Mercat del Ram de Vic

Dimecres 17/04/2019

Mercat del Ram 3

Les Regidories de Medi Ambient, Turisme i Cultura van promocionar els projectes oberts aquestes darreres legislatures al Mercat del Ram de Vic. Principalment, el Parc de les Olors era el protagonista, però l'Ajuntament de Taradell va aprofitar per promocionar les rutes autoguiades ‘Descobreix Taradell', dels espais emblemàtics i d'interès del municipi i també del teixit associatiu i les activitats culturals que es celebren a Taradell.

Van ser molts els visitants que van informar-se de la promoció turística i cultural del municipi, però molta gent també es va interessar de l'oferta d'activitats del Parc de les Olors i la fira Inspiring dedicada al Parc que es celebrarà a l'últim cap de setmana d'abril. Quasi bé 2.000 persones van demanar-ne i, unes 300 persones, van poder gaudir dels tallers oberts al públic que es van preparar tant dissabte com diumenge.

A part, dissabte al matí, la parada va rebre la visita del Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra; de la consellera de Agricultura, Medi ambient i Pesca, Teresa Jordà: de l'alcaldessa de Vic i diputada al Parlament de Catalunya, Anna Erra i moltes altres autoritats. Els tècnics de l'Ajuntament i també l'alcalde Lluís Verdaguer acompanyat de diversos regidors i regidores del consistori, van poder parlar dels projectes taradellencs.

Mercat del Ram 1
Mercat del Ram 1
Mercat del Ram 2
Mercat del Ram 2
Mercat del Ram 3
Mercat del Ram 3
Mercat del Ram 4
Mercat del Ram 4
Mercat del Ram 5
Mercat del Ram 5
Mercat del Ram 6
Mercat del Ram 6
Mercat del Ram 7
Mercat del Ram 7
Mercat del Ram 8
Mercat del Ram 8