L'Ajuntament oferirà un servei d'Escola Esportiva

Dilluns, 30/05/2022

El proper mes d'octubre l'Ajuntament posarà en marxa un nou servei d'Escola Esportiva a Taradell, destinada a infants de primària que estiguin escolartizats o visquin a Taradell. Aquest servei serà una activitat extraescolar i té l'objectiu de promoure la pràctica multiesportiva per contribuir en l'adquisició de la riquesa motriu necessària en el creixement dels infants, a més de voler fomentar la relació entre tots els participants dels diferents centres escolars del municipi.

El projecte està liderat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Taradell i compta amb el suport logístic del Consell Esportiu d'Osona i el seu programa SOM Extraescolar, així com el dels diferents centres educatius de primària del municipi.

Per tal que els infants i les famílies puguin conèixer el projecte s'ofereix la possibilitat de participar en un tastet previ, durant els següents dies de juny:

Setmana Horari
Dimarts, 7
Dimecres, 8
Dijous, 9
De les 17:00 h. a les 18:30 hores
Dimarts, 14
Dimecres, 15
Dijous, 16
De les 17:00 h. a les 18:30 hores

Igual que l'Escola Esportiva, aquest tastet va destinat als infants en edat de primària amb escolarització i/o residència a Taradell. Per més informació podeu contactar amb el Tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Taradell enviant un correu electrònic a joelcollell@taradell.cat o trucant al 938 126 100 els dimecres de 9:00 h. a 14:00 h.

L'activitat es gratuïta i es poden fer les inscripcions a través del formulari que trobareu tot seguit (llisqueu avall si no es visualtiza el botó d'enviar). La inscripció es farà efectiva una vegada omplert i enviat el formulari.