L'Ajuntament instal·la al costat del Pujoló l'skate retirat fa uns anys

La nova ubicació busca minimitzar les molèsties al veïnat i facilitar-ne l'ús

Dimecres, 22/03/2023

Aquest passat dilluns ha finalitzat la instal·lació de l'skatepark de Taradell, ubicat en una de les entrades del nucli urbà i adjacent al bosc d'El Pujoló (davant el garatge d'Autocars Prat). Aquesta instal·lació havia estat situada davant del Pavelló Municipal d'Esports El Pujoló, i per motius de convivència es va decidir retirar-la fa uns cinc anys.

El procés de reubicació de l'skate ha estat llarg per la dificultat de trobar un espai apte que complís les especificacions tècniques necessàries i que garantís la ja esmentada convivència entre els usuaris de la instal·lació i els veïns, i que al mateix temps fos un lloc prou accessible.

Ajuntament instal·la al costat del Pujoló skate retirat fa uns anys Ajuntament instal·la al costat del Pujoló skate retirat fa uns anys

Les tasques per posar de nou en funcionament l'skate van començar ja fa uns mesos amb l'arranjament del solar. Seguidament, es va construir el paviment —especial per aquest tipus d'activitat— i es va tancar l'espai per garantir la seguretat dels patinadors. Finalment, s'han instal·lat les diferents peces que conformen l'skatepark i que consta dels mateixos elements que ja hi havia instal·lats. En un futur s'instal·laran a la zona alguns bancs i s'estudiarà la possibilitat d'il·luminar l'espai. El cost d'aquesta actuació ha estat de 25.929,92 €.

Des de l'Ajuntament es demana a la ciutadania que, com a instal·lació municipal que és, se'n faci un ús responsable i que s'utilitzi respectant l'entorn i el veïnatge.

Localització relacionada