L'Ajuntament impulsa un nou projecte de dinamització de l'esport de Taradell

El Ple acorda per unanimitat un conveni amb el Consell Esportiu d'Osona per definir els objectius sobre aquesta àrea

Dimarts, 20/04/2021

L'Ajuntament de Taradell, amb la voluntat de promoure un estil de vida actiu i saludable entre la ciutadania i com a responsable de les instal·lacions i recursos esportius del municipi, considera necesssari elaborar una diagnosi de la situació actual de l'esport a Taradell. La qual ha de servir per dissenyar i implementar nous projectes que responguin a les necessitats de la ciutadania i les diverses entitats i agents esportius.

Per això, des de la Regidoria d'Esports s'ha considerat oportú signar un conveni de col·laboració amb l'equip tècnic del Consell Esportiu d'Osona (CEO), amb el qual de forma conjunta entre l'Ajuntament i les entitats s'elaborarà un primer diagnòstic.

Aquest projecte de dinamització es divideix en dues fases. En primer lloc, entre abril i maig d'aquest any es farà aquesta primera diagnosi amb els agents esportius. En aquest sentit, ja s'està parlant amb les diferents entitats de Taradell implicades. A partir d'aquesta anàlisi, la segona fase consistirà en implementar i dinamitzar els projectes proposats des de l'equip tècnic del CEO.

El CEO designarà un tècnic de referència, que serà considerat com a membre de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Taradell.