L’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per prevenir robatoris

En tres setmanes s'han consumat tres robatoris i hi ha hagut dues temptatives

Dimecres, 04/08/2021

La Regidoria de Governació de l'Ajuntament de Taradell demana a la població la màxima col·laboració per prevenir l'acció dels lladres que des de l'11 de juliol estan actuant al municipi. Tot i que les funcions de seguretat recauen en els Mossos d'Esquadra aquests treballen estretament amb els Guàrdies Municipals, els quals assumeixen en algunes ocasions les tasques pertinents de revisió i control de les zones afectades, i sempre vigilant l'entorn.

En aquestes tres setmanes hi ha hagut dues temptatives de robatori, a la urbanització La Roca, l'última ahir al vespre quan els propietaris que estaven a l'interior de casa seva al carrer Puiglagulla van veure com marxaven corrent dos homes encaputxats vestits de negre. Les rondes i inspeccions de Mossos i Guàrdia Municipal van ser infructuoses. L'11 de juliol es va produir un intent semblant al carrer Tagamanent, on el fill de la propietària va voler interceptar-los sense aconseguir-ho.

Dels tres robatoris consumats, dons van ser el 12 i el 26 de juliol a la zona de la Codina. En el segon cas tres matrimonis grans estaven jugant a cartes dins la llar, però per la distribució de l'edifici no van sentir res. Els lladres van entrar per una finestra, que estava oberta per refrescar l'habitatge. El darrer va ser a la plaça de l'Everest, a Goitallops, quan el veí va sortir a passejar els gossos.

Per evitar, minimitzar o prevenir aquests actes, els Mossos d'Esquadra posen a disposició de la ciutadania un seguit de mesures bàsiques de precaució i seguretat, les quals podeu consultar en línia tot seguit.