L’Ajuntament demana estar alerta per prevenir robatoris i reforça la vigilància

La vigilància es reforça amb un segon vehicle de la Guàrdia Municipal, durant els mesos de tardor-hivern

Dimecres, 12/10/2022

L'Ajuntament de Taradell demana a la població la màxima col·laboració per prevenir l'acció dels lladres que els darrers dies ja estan actuant al municipi. Dissabte al vespre entre les 7 i quarts de 9 van entrar en dues cases del sud del nucli urbà, quan els residents eren fora. A quarts de 4 de la matinada d'aquest dimarts van intentar robar en un establiment comercial, on van forçar la porta i van trencar un vidre. La ràpida i eficient acció d'una veïna, que va sentir el soroll i va sortir al balcó, els va foragitar i va quedar en una temptativa de robatori amb força. La mateixa matinada ho van provar en un local del carrer de la Vila.

Tot i que les funcions de seguretat recauen en els Mossos d'Esquadra, aquests treballen estretament amb la Guàrdia Municipal, els quals assumeixen en algunes ocasions les tasques pertinents de revisió i control de les zones afectades, i sempre vigilant l'entorn. Precisament per fer més rondes de vigilancia a les franges horàries de més afectació, aquest dijous començarà a patrullar un segon vehicle dels Guàrdies Municipals, durant tot el període de tardor-hivern.

Per evitar, minimitzar o prevenir aquests actes que tant afecten al poble, en provocar inseguretat, intranquil.litat i falta de confiança, els Mossos d'Esquadra posen a disposició de la ciutadania un seguit de mesures bàsiques de precaució i seguretat, les quals podeu consultar en línia tot seguit.