L'Ajuntament de Taradell s'adhereix al sevei Digiemprèn, servei de formació digital per emprenedors

Dilluns 18/05/2020

L'Ajuntament de Taradell s'ha adherit a la plataforma Digiemprèn, que promou la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de donar suport al comerç local facilitant aquest recurs a tot el teixit comercial de Taradell que vulgui ampliar coneixements i formar-se en el món digital.

Digiemprèn és un lloc web per a estar al dia dels temes relacionats amb el comerç en línia, des d'on s'ofereix cursos formatius gratuïts en línia,  destinats a apropar el món digital i trobar eines i informació per a crear un negoci en línia. A més dels materials d'un curs tradicional, aquests disposaran de vídeos i lectures, així com fòrums on intercanviar dubtes i opinions entre els usuaris i professors.

Aquesta plataforma va adreçada a tots aquells establiments, serveis i professionals que dissenyen i creen productes de consum que vulguin disposar d'un nou canal de venda en línia o que ja en tenen un i el volen potenciar.

Totes les persones interessades a realitzar qualsevol de les activitats formatives hauran d'inscriure's prèviament a través de la mateixa web DIGIEMPREN.

Per més informació trucar a les oficines de l'Ajuntament de Taradell al telèfon 93 812 61 00, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Plataforma de formació Digiempren - comerç

Plataforam de formació Digiempren - comerç