L'Ajuntament continua millorant les instal·lacions de les Piscines d’Estiu

Aquest any, entre altres, s'ha renovat completament la sala de màquines de la piscina gran

Divendres, 28/06/2024

En els darrers mesos, l'Ajuntament de Taradell ha millorat les instal·lacions de les Piscines d'Estiu per millorar les prestacions per als ciutadans. Així, les obres realitzades han consistit bàsicament a renovar tota la sala de màquines de la piscina gran per millorar el sistema de filtratge i bombament d'aigua.

D'aquesta manera s'han de resoldre els problemes de terbolesa de l'estiu passat al vas de la piscina gran. També s'han renovat els coronaments i els paviments malmesos de les dues piscines, i s'ha sanejat el mur de la part superior de la pista poliesportiva.

Parc Esports Taradell — Millores piscina estiuParc Esports Taradell — Millores piscina estiu

A més, s'ha aprofitat per renovar tot el clavegueram que dona servei a les instal·lacions del Parc d'Esports i fer arribar la fibra òptica fins a les piscines. Totes aquestes millores han tingut un cost aproximat de 60.000 €, i complementen les actuacions ja realitzades a l'estiu passat.

L'objectiu és millorar progressivament les instal·lacions de les piscines d'estiu per fer-les més funcionals per als usuaris. De fet, des del consistori s'està treballant en el projecte de reforma de les instal·lacions de les piscines d'estiu, especialment del seu accés, de la zona del bar i dels nous vestidors. La voluntat del govern municipal és que aquest projecte sigui una realitat en els propers dos anys.

Localització relacionada