L’Ajuntament condiciona el pati de l’Escola Rural El Gurri de Mont-rodon

S'ha actuat per fer front als mesos de més calor i fer-lo més usable

Dimecres, 24/04/2024

L'Ajuntament de Taradell ha instal·lat un nou tobogan i un tendal al pati de l'Escola El Gurri durant les vacances de Setmana Santa. El tendal, d'uns 100 m2 de superfície, està homologat per l'empresa distribuïdora i ha de servir per fer ombra al pati, de manera que l'alumnat i professorat del centre puguin estar-hi durant els mesos de més calor. Aquesta acció se suma als arbres plantats durant els cursos anteriors.

pati Escola Rural El Gurri de Mont-rodon

A més, s'ha aprofitat per substituir el tobogan existent per un nou tobogan més gran i amb una orientació més adequada pel seu ús. Aquestes intervencions han tingut un cost total de gairebé 15.000 €, part dels quals s'han finançat amb una subvenció aconseguida de la Diputació de Barcelona.

Aquestes actuacions formen part de la planificació coordinada entre l'Ajuntament de Taradell, les direccions dels centres educatius i les AFAs (Associacions de Famílies d'Alumnes) per anar adequant i actualitzant les escoles municipals i que puguin dur a terme la seva funció pública en les millors condicions possibles.

Localització relacionada