La sala aconfessional del Tanatori ja disposa de climatització i sonorització

També s'ha aprofitat per renovar l'equip de climatització de les sales de vetlles que funcionava incorrectament des de fa setmanes

Dijous, 05/08/2021

L'Ajuntament de Taradell ha instal·lat a la sala aconfessional del Tanatori un sistema de climatització i un equip de so per tal de millorar les condicions de confort als usuaris i a les usuàries de l'espai. L'edifici del tanatori es va inaugurar l'any 2007, però no es va preveure climatització ni sonorització a la sala on es realitzen actes aconfessionals. Això ha provocat que els ciutadans que han hagut d'utilitzar l'espai en els mesos d'hivern o d'estiu hagin hagut de patir situacions de disconfort o molèsties.

Sala aconfessional

Les obres realitzades durant aquestes setmanes han consistit en la instal·lació d'una bomba de calor/fred amb una alta eficiència energètica a la sala aconfessional, així com la instal·lació d'equips de so tant d'interior com d'exterior per als diferents actes que es puguin portar a terme. També s'ha aprofitat per substituir la bomba de calor/fred ja existent que donava servei a les sales de vetlles, ja que no funcionava adequadament en els darrers mesos. A part d'això, s'han pintat totes les estances del tanatori, tant les públiques com les d'accés restringit.

Aquestes actualitzacions s'emmarquen en la planificació de la millora dels equipaments municipals. Des de la Regidoria de Salut i la d'Urbanisme es considera molt important la inversió en les infraestructures municipals ja que, a part de revaloritzar el patrimoni de l'Ajuntament, es milloren les condicions de les persones que han d'utilitzar aquests edificis públics. Cal recordar que el tanatori és un espai que no només l'utilitza la ciutadania de Taradell, sinó que també dóna servei a molts municipis de La Mancomunitat La Plana.