La neteja popular de l’entorn recull un total de 350 kg d’escombraries

Aquest matí unes 80 persones de totes les edats han participat a la neteja de l'entorn de Taradell.

Dilluns, 28/12/2020

La jornada proposada per l'Ajuntament de Taradell ha estat tot un èxit tant per la participació com per les quantitats recollides. Durant les aproximadament 2 hores que ha durant la neteja s'han omplert un total de 67 bosses industrials amb tot tipus de residus que s'han trobat a l'entorn. La majoria d'escombraries recollides eren materials totalment reciclables, com llaunes o ampolles de vidre o plàstic, però també n'hi havia d'altres com cigarretes, roba, extintors o pneumàtics.

Aquesta neteja popular s'ha realitzat a diverses zones del poble, ja que hi ha participat gent de tots els barris i urbanitzacions. Per exemple, s'han fet grups de neteja a La Roca, a Mont-rodon, a La Madrigura, a Goitallops o a Castellets, i s'ha intervingut en espais tan diversos com el Bosc d'El Pujoló, el Pantà de Taradell, la Font del Ravató, el Camí del Golf o la variant.

Finalment, l'Ajuntament de Taradell vol agrair la participació de totes les persones que han fet possible aquesta neteja, tant els veïns i veïnes que hi han participat com els treballadors i les treballadores municipals que han recollit i portat a la deixalleria les bosses de deixalles. Segurament no s'hauria d'organitzar cap més neteja com aquesta si tothom col·laborés en preservar l'entorn, però a curt termini accions com aquesta són fonamentals per conscienciar la població i netejar Taradell.

Fotos i/o vídeos relacionats

Camió deixallesDeixallesFitxer 001Fitxer 002Fitxer 003Fitxer 004Fitxer 005Fitxer 006Fitxer 007Fitxer 008Fitxer 009