La Jornada Càpsula es trasllada a l’INS Taradell

Dimecres, 21/04/2021

L'actual situació de pandèmia ha afectat, també, la normal realització de les Jornades Càpsula del curs 20/21 a la comarca d'Osona. Degut a l'impediment de poder-les desenvolupar al Recinte Firal El Sucre de Vic,  Càpsula s'ha traslladat a l'INS Taradell per tal d'informar i orientar a les joves de 4t d'ESO en la seva decisió per als estudis post obligatoris.

El conjunt de referents juvenils dels municipis que engloben l'INS Taradell s'han adaptat a les necessitats del centre per tal d'assistir a les aules i informar a les alumnes de les diferents opcions que hi ha a la comarca i ajudar-les en el procés d'identificar els seus interessos per tal de prendre la decisió de forma més raonada. 

La finalització de l'etapa educativa obligatòria moltes vegades pot ser difícil, ja que es desconeix què fer després. L'objectiu d'aquestes jornades és precisament guiar a les alumnes a escollir l'opció més adequada a les seves necessitats i interessos.

Preinscripció postoligatòria

Paral·lelament a les sessions presencials al centre, s'ha habilitat la pàgina web osonajove.cat/capsula on es recull tota l'oferta formativa post obligatòria de la comarca. Aquesta estarà sempre activa i disponible, i s'anirà actualitzant.

El servei d'informació i orientació juvenil, a través de cita prèvia, ofereix suport a les inscripcions dels estudis post obligatoris, i està adreçat a totes aquelles persones que vulguin cursar un estudi post obligatori el proper curs 2021-2022 i tinguin dubtes o necessitin suport per omplir correctament els formularis.