La Guàrdia Municipal estrena nou vehicle i retolació

La nova imatge, similar a la del cos de Mossos, s'adapta a la normativa europea per millorar-ne la visibilitat i seguretat

Dimarts, 04/10/2022

Des de divendres de la setmana passada la Guàrdia Municipal de Taradell disposa d'un nou vehicle que renova també la seva retolació. Es tracta d'un model Ateca de la marca Seat, amb tracció a les quatre rodes per circular amb soltura per pistes forestals i camins rurals, que conformen bona part del terme de municipal. El vehicle va equipat també amb un desfibrilador (DEA). La renovació d'aquest cotxe ve motivada per la finalització del contracte de rènting de l'anterior vehicle.

Guàrdia Municipal — Nou vehicle

Pel que fa a la nova imatge corporativa, combina els colors propis del servei de guàrdia municipal i vigilància: blau, groc i blanc, incorporant el color vermell a les franges posteriors i assegura una visibilitat màxima a 250 metres de distància en funció de la franja horària del dia. La millor visualització del vehicle es produeix gràcies a la inclinació de les franges laterals que accentuen la seva identificació i tots els escaquers i textos són reflectants en vermell, blau, blanc i groc. El capó és de color blau per millorar la identificació com a vehicle de vigilància i amb les paraules "Guàrdia Municipal" a una mida més gran per tenir millor llegibilitat.