La gent gran activa gaudeix dels beneficis del curs d’aiguagim a l’EAS

Dijous 10/05/2018

Aiguagim per GG a Taradell feb2018 (3)

Un grup de persones jubilades del municipi han pogut assistir, durant els mesos de febrer, març i abril, al curs d'Aiguagim organitzat per l'Associació de Jubilats de Taradell, l'Ajuntament i l'Espai d'Aigua i Salut (EAS), amb el suport de la Mancomunitat La Plana i la FATEC. 

Aquest curset de 10 sessions, amb periodicitat setmanal i totalment gratuït, ha comptat amb la participació de 18 persones. Les sessions, de 45 minuts de duració, han estat dirigides per una professional especialitzada de l'EAS. 

En el desenvolupament de les classes sempre es tenen en compte les tres fases de treball, l'escalfament, els exercicis i els estiraments finals i tornada a la calma. Amb el suport de diferents materials com pilotes, matalassos, espumes, cercles, etc. l'activitat esdevé molt més dinàmica i amb variades possibilitats de treball. 

La modalitat esportiva d'Aiguagim permet a les persones grans practicar una activitat física en un medi aquàtic adaptat, on els beneficis relacionats són nombrosos. Mitjançant els exercicis es treballa la globalitat del cos, fent especial incís en la respiració, la flexibilitat, la coordinació, el ritme i la relaxació. 

La valoració dels participants, altra vegada, ha estat molt positiva i manifesten rebre els beneficis directes de la pràctica setmanal. 

Durant els mesos de maig, juny i juliol es tornarà a realitzar una nova edició del curs per tal de seguir promocionant l'exercici entre la gent gran activa del municipi.

Aiguagim per GG a Taradell feb2018 (2)

Aiguagim per GG a Taradell feb2018 (1)