La Festa dels Drets dels Infants omple el Puntal de Taradell d’infants, joves i famílies

Divendres 30/11/2018

Festa Drets Infants Taradell 2018 (6)

Taradell va celebrar el Dia dels Drets dels Infants el passat divendres 23 de novembre amb una festa que ja es tota una tradició al municipi

Enguany la jornada es va portar a terme a l'espai del Puntal que, com a organitzador de l'acte amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, es va voler donar a conèixer i apropar a la resta de la població.

El Puntal és un espai compartit per dos serveis municipals, el centre obert i el servei d'informació juvenil, un lloc de referència per infants i joves, on s'hi fan tots tipus d'activitats en el temps de lleure.

La festa en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants va resultar ser tot un èxit i va comptar amb una gran participació d'infants, joves i famílies que van poder gaudir en tot moment del bon ambient i la calidesa del Puntal. Els assistents van berenar i participar de tallers, jocs i la pintada participativa d'un mural realitzat pel dibuixant Subi.

També es va poder gaudir de l'explicació d'un conte dibuixat a càrrec de subi&anna i finalment, com també ja és habitual a la festa, es va fer l'entrega de premis del concurs de dibuix.

L'esdeveniment, que es prepara amb molta il·lusió amb tots els grups del Puntal, va comptar amb la col·laboració dels joves que van donar suport en la dinamització de les diferents activitats. 

Del concurs de dibuix, relacionat amb la temàtica de la Declaració Universal dels Drets dels Infants, cal destacar-ne el treball i la col·laboració de les escoles del poble, que any rere any treballen a les aules valors de consciència i sensibilització vers les diferents realitats de la infància arreu. Valors que posteriorment es poden veure en els més de 200 dibuixos participants del concurs i que es podran veure exposats al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font fins el dilluns dia 3 de desembre. 

 

Festa-Drets-Infants_Taradell-2018-2.jpg
Festa-Drets-Infants_Taradell-2018-2.jpg
Festa-Drets-Infants_Taradell-2018-3.jpg
Festa-Drets-Infants_Taradell-2018-3.jpg
Festa Drets Infants Taradell 2018 (5)
Festa Drets Infants Taradell 2018 (5)
Festa Drets Infants Taradell 2018 (6)
Festa Drets Infants Taradell 2018 (6)