La Castanyada jove a Taradell

Dimarts, 16/11/2021

hotel terror 2021El passat dissabte dia 6 de novembre els joves de Taradell van poder celebrar la Castanyada amb dues propostes de la Regidoria de Joventut i del Consell de Joventut: l'Hotel del Terror a la Font Gran i la Castanyada Jove a Can Costa.

L'Hotel del Terror va ser una proposta duta a terme pel Servei d'Informació Juvenil El Puntal però organitzada conjuntament amb un grup de joves del municipi. Durant el mes d'octubre, els joves van estar donant forma a la proposta, definint el fil argumental, determinant els personatges i confeccionant el material de decoració necessari per transformar la Font Gran en un autèntic hotel abandonat. Més de 40 persones van poder entrar-hi, recórrer els diferents espais i trobar la clau amagada per escapar de l'hotel.  

A les 9 del vespre la Castanyada va continuar amb el sopar popular a Can Costa, organitzat pel Consell de Joventut. Coincidint amb aquesta data, el Consell celebrava el seu 30è aniversari. El president de la primera junta, David Bigas, la presidenta de la darrera, Tània Ricart i l'actual presidenta, Laia Trilla, acompanyats per la regidora de Joventut, Lídia Alonso i la regidora d'Entitats i Festes, Berta Camprubí, van commemorar el 30è aniversari recordant antigues anècdotes i moments viscuts dins l'entitat. Es van torrar castanyes i la nit va continuar amb DJ Fernández.

IMG 20211109 WA0010