Ja ha començat el curs escolar a Taradell

S'han realitzat actuacions d'arranjament i manteniment als diferents centres educatius

Dimarts, 14/09/2021

Aquest dilluns més de 1.200 alumnes han començat el curs escolar en els diferents centres educatius de Taradell, des dels més petits, usuaris de l'Escola Bressol La Xarranca, fins als més grans, que cursen els seus estudis a l'Institut. La roda educativa torna a girar després d'un any i mig d'ençà de l'inici de la pandèmia que ha condicionat tant el ritme habitual de la societat com també, naturalment, el funcionament de les nostres escoles. Enguany, però, tenim molta confiança que l'avançat estat de vaccinació de la població, també entre els nostres escolars, afavoreixi la bona marxa del curs que comença.

En paral·lel, estem contents de poder informar de les inversions i les obres de manteniment que l'Ajuntament ha pogut realitzar els darrers mesos en alguns dels nostres centres. Així: a l'Escola el Gurri, s'han pintant parets i repassat finestres i portes de la caseta del mestre –la qual tindrà un ús més habitual aquest curs per l'increment de matriculacions que ha experimentat aquesta escola–, arranjat el terra malmès de la biblioteca, col·locat un vinil per tot el terra de l'aula gran del primer pis i pintat parcialment tot el pis inferior. A l'Escola Les Pinediques s'ha pintat tot el pis inferior de l'edifici de primària i construït un mur de contenció a la zona de la pista poliesportiva, finançat pel Departament d'Educació. A l'Escola Bressol La Xarranca s'ha arranjat el terra, desgastat, d'una gran part de l'escola.

20210913 1

20210913 2

Desitgem, doncs, a tota la comunitat educativa, que el nou curs pugui desenvolupar-se amb la màxima normalitat possible, amb el benentès que l'Ajuntament no escatimarà cap esforç que estigui a la seva mà en aquest objectiu, i que sempre serà ben present davant de qualsevol imprevist.