Ja està disponible en línia el Butlletí d'Informació Municipal

Dimarts, 09/08/2022

L'edició del Butlletí d'Informació Municipal arriba, com cada any, puntual a la seva cita amb la Festa Major. Enguany, però, des de l'Ajuntament s'ha decidit reduir la tirada a 1.000 exemplars, tot mantenint la opció de consultar-lo i/o descarregar-lo en línia. Aquesta decisió s'ha pres per una raó de sostenibilitat, tenint en compte el malbaratament de paper que suposa imprimir un número d'exemplars que, en bona part, acaben a les escombraries en poques setmanes o dies.

Donat que el número d'exemplars impresos no arriba a cobrir el número d'habitatges, en conseqüència el butlletí no es repartirà casa per casa sinó que, qui vulgui un exemplar de l'edició impresa, el podrà aconseguir als següents comerços:

Equipament / Comerç
Oficines de l'Ajuntament Forn Mont-rodon
Biblioteca Municipal Antoni Pladevall i Font Forn Can Dolfo
Farmàcia Barfull Font Forn Sant Sebastià
Farmàcia Autonell Reixach Forn Riera
Farmàcia Masramon  

D'aquesta manera, doncs, hi haurà un estalvi de paper i de residus posteriors i, alhora, un menor ús de combustible esmerçat en el repartiment, reduint també les emissions de CO2.

En qualsevol cas, instem a tothom a descarregar-se o consultar en línia l'edició digital en PDF optimitzada per a dispositius mòbils, que podreu trobar a taradell.cat/butlleti2022agost.

Pel que fa als actes de Festa Major, sí que es farà una bustiada a cada domicili amb tot el programa d'actes. De totes maneres, recordem que es pot consultar tota la programació a taradell.cat/festamajor.