Ja es pot adquirir la Targeta Comerç de Taradell

Es podrà fer a partir d'aquest dissabte, en una parada situada a la Plaça de les Eres

Dijous, 10/12/2020

Aquest proper dissabte, a la Plaça de les Eres, l'Associació de Botiguers de Taradell (ABT) posa en marxa la nova Targeta urbana del Comerç de Taradell (TCT), donant la possibilitat, a tothom qui la vulgui tenir, aconseguir-la.

20201212 abt targeta (6)

Amb la targeta TCT es podrà comprar a tots els comerços de Taradell adherits a l'ABT que diposin del lector de la targeta, gaudint de descomptes i promocions personalitzats a cada botiga i participant en campanyes i sortejos mensuals.

Per fer-se la nova targeta, l'Associació posarà una parada amb dues taules i sengles ordinadors des d'on es faran les altes a tothom que s'hi acosti. Aquesta parada estarà muntada de les 10 del matí a la 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. També es podrà anar –només en horari de matí– a les botigues de VIATGES TOCA-SONS i TECNO-SO, per tramitar les altes a la nova targeta.

Així mateix, la targeta també es podrà aconseguir qualsevol altre dia anant als comerços de l'ABT adherits a aquesta iniciativa. Només caldrà omplir una butlleta o demanar directament al personal de cada establiment que empleni les dades. Una altra opció és demanar la targeta a través d'internet, anant a la web targetaurbana.cat/alta i omplir el corresponent formulari. En aquest cas, igualment, la targeta tindrà el mateix color i logotip de l'ABT i els usuaris la rebran a casa seva per correu postal.