Inscripcions obertes pels cursos d'estiu de formació d'educadors en el lleure infantil i juvenil

Ja estan obertes les inscripcions del curs de premonitors/res que es cursarà al Centre Cultural Costa i Font de l'1 al 5 de juliol.

Divendres 07/06/2019

Des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana s'ha organitzat el curs de premonitors/es de lleure a Taradell. Aquest curs va adreçat a joves a partir dels 16 anys amb l'objectiu d'introduir-los en l'educació en el lleure, perquè aprenguin les funcions del monitor/a, jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu. És de caràcter pràctic però també hi haurà classes teòriques centrades en les funcions dels monitors, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure. L'estructura de curs consta de 28 hores de teoria i 20 de pràctiques a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori. 

El curs es realitzarà al Centre Cultural Costa i Font de l'1 al 5 de juliol de 9 h a 14 h. I el seu cost és de 20 € per a joves empadronats als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana. Places limitades, cal inscriure's al Punt Jove abans del 21 de juny.

Paral·lelament, també s'impartirà un curs intensiu de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil per a joves majors de 18 anys a Can Licus de Tona, del 25 de juny al 22 de juliol. Aquest constarà de 150 hores teòriques i  160 hores de pràctiques. El curs costa 270 €, però els alumnes dels municipis mancomunats tindran 70 € subvencionats. I un curs intensiu de director/a d'activitats de lleure infantil i juvenil a l'escola d'adults de Balenyà, que es realitzarà del 25 de juny al 22 de juliol. El seu cost és de 330 €, amb 70 € subvencionats pels alumnes dels municipis mancomunats. Cal inscriure's al Punt Jove del municipi o bé a través de la pàgina web http://www.quiralia.cat

Podeu consultar els programes dels tres crusos de formació d'educadors en el lleure infantil i juvenil als documents adjunts.

Curs de premonitors de lleure Taradell - 2019