Inscripcions obertes al Casal d'Estiu Municipal

Tindrà una durada de cinc setmanes i s'oferirà en dies laborables

Dijous, 11/05/2023

L'Ajuntament tornarà a prestar el servei de Casal d'Estiu Municipal, que tindrà una durada de cinc setmanes: del 26 de juny al 28 de juliol, i que s'oferirà de dilluns a divendres. L'horari del casal serà de 9 del matí a la 1 del migdia, i hi haurà la possibilitat de contractar servei d'acollida matinal (de les 7:45 h. a les 9:00 h.) i també servei de carmanyola (de les 13:00 h. a les 14:30 h.). Aquests dos serveis complementaris, però, només es prestaran si hi ha suficient quòrum. El casal s'ofereix a través de l'empresa Àrtic Formació i Lleure, SL.

El casal s'adreça a nens de P3 fins a 6è de primària i serà de caràcter ludicoesportiu, amb una ocupació màxima de 60 inscrits a la setmana. Es durà a terme a les instal·lacions de Les Pinediques (a l'edifici d'Educació Primària).

Els preus del casal d'estiu i dels serveis complementaris, per cada infant inscrit, seran els següents:

Casal d'Estiu  40,00 €/setmana
Servei d'acollida matinal fix (5 dies/setmana)  10,00 €/setmana
Servei d'acollida matinal puntual 2,50 €/dia
Servei de carmanyola fix (5 dies/setmana) 15,00 €/setmana
Servei de carmanyola puntual 3,50 €/dia

El període d'inscripcions s'estendrà del dimarts 16 de maig fins al dilluns 12 de juny, i es podran fer presencialment a les oficines de l'Ajuntament (1r pis). Només s'acceptarà el pagament amb targeta.

Per a poder tramitar la inscripció caldrà presentar emplenat el full d'inscripció que trobareu al peu d'aquesta notícia, acompanyat de la documentació que s'hi relaciona.