Inici preinscripcions Fem-ho Jove! 2021

Fem-ho Jove, una proposta de lleure socioeducatiu durant el mes de juliol per a joves de 13 a 16 anys

Dimarts, 01/06/2021

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Seva i Taradell  impulsen un any més el  programa Fem-ho Jove, durant el  mes de juliol.

Aquest és un projecte que combina la metodologia d'aprenentatge servei i el lleure educatiu. Les activitats d'enguany posen especial èmfasi al valor socioeducatiu del temps de lleure dels nois i les noies, també es contempla l'àmbit de l'educació emocional i el treball comunitari com a eina d'aprenentatge i transformació social.

Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers i monogràfics sobre temàtiques concretes, excursions pel municipi, dinàmiques d'educació emocional i ambiental, gimcanes, etc. Pel que fa a la tasca comunitària, els i les joves s'implicaran en la millora i restauració d'un espai del municipi i col·laboraran amb diferents entitats del poble.

Totes les activitats que es duran a terme s'ajustaran als requeriments establerts per a les autoritats sanitàries.

Les preinscripcions es realitzaran online en el període de l'1 al 16 de juny (ambdós inclosos) a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta notícia.

Un cop finalitzar aquest període es realitzarà l'assignació de places i es podrà formalitzar la inscripció de manera presencial.

FEM-HO JOVE 2021

Enllaços relacionats