Informació davant la nevada que s'està produint a Taradell aquest dimecres

El dispensari de Taradell ofereix serveis mínims, la deixalleria està tancada i hi ha afectacions als centres educatius, a la Biblioteca i a l'EAS Taradell.
Dimecres, 28/02/2018

Neu Taradell 2802 8

Davant la nevada que està caient des d'aquest dimecres a la matinada, la brigada i els serveis municipals treballen des de primera hora del matí per escampar potassa als carrers principals del municipi i les urbanitzacions per facilitar la circulació. Hi treballen maquines amb pala i saler.

Pel que fa a les carreteres d'accés a Taradell es recomana no desplaçar-se si no és completament necessari. Si s'ha de circular, fer-ho amb molta precaució, velocitat reduïda i evitant frenades brusques. El servei de carreteres de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona passen a netejar les vies periòdicament amb les màquines llevaneus. Podeu consultar la informació sobre l'estat del trànsit clicant aquí.

Tal com s'ha informat a primera hora del matí, a les escoles del municipi hi ha diverses afectacions que podeu consultar aquí.

El dispensari municipal també ha notat els efectes de la nevada i hi ha serveis mínims. Per qualsevol informació podeu trucar al telèfon d'atenció al públic (93.880.02.53).

La deixalleria municipal també estarà tancada durant tot el dia  per acomulació de neu.

La biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest matí també està tancada i a la tarda, tot depèn de la nevada. Informaran des del seu compte de twitter o instagram.

En canvi l'EAS Taradell ha informat que el servei de piscina està tancada i les activitats dirigides queden suspeses, ja que els socorristes i els tècnics no s'han pogut desplaçar. L'equipament manté oberta la sala fitness i la sala de ciclisme indoor a les hores de sessions virtuals.

La Mancomunitat La Plana ha comunicat als ajuntaments que la recollida de deixalles de dimecres al matí a les urbanitzacions ha quedat suspesa. També va quedar suspesa la recollida de dimarts a dimecres a la nit.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat el pla d'emergències per nevades Neucat. Es recomana tenir precaució a l'hora de circular, si no és necessari no agafar el vehicle i seguir la predicció meteorològica de cara les pròximes hores per seguir l'evolució del temporal de neu.

Per qualsevol incidència us podeu posar en contacte amb la Guàrdia Urbana al telèfon 670.01.99.66.

En el següent enllaç podeu veure una sèrie de consells en cas de nevades i glaçades que hi ha a la web municipal: https://t.co/nj4VVHjESV

Neu Taradell 2802 1Neu Taradell 2802 2Neu Taradell 2802 3Neu Taradell 2802 4Neu Taradell 2802 5Neu Taradell 2802 6Neu Taradell 2802 7Neu Taradell 2802 8Neu Taradell 2802 9Neu Taradell 2802 10Neu Taradell 2802 11Neu Taradell 2802 12Neu Taradell 2802 13Neu Taradell 2802 14