Infància i gent gran s’apropen en el taller intergeneracional de roses de Sant Jordi

Dimecres 09/05/2018

Taller intergeneracional roses Taradell (2)

Amb motiu de la festa de Sant Jordi es va celebrar al Centre obert El Puntal amb un taller intergeneracional de roses. A l'esdeveniment que va tenir lloc del dimarts després de la diada, hi van participar una vintena de persones, entre gent gran de l'Associació de Jubilats i infants del Puntal. 

Una vegada més, els dos col·lectius van compartir una tarda plena de complicitats, riures, treball i esforç, en un ambient distes i festiu a l'espai del centre obert. La tallerista Anna Tatché, de manera voluntària, va compartir amb els presents els seus coneixements i habilitats per fer manualitats. 

Es van realitzar unes originals flors fetes amb materials tant senzills com fil ferro i mitges de colors. Els resultats, i sobretot el procés, va ser molt productiu i cadascun dels participants es va endur a casa una flor ben original. 

Aquesta activitat ha permès promoure la interacció entre diferents generacions, de manera que joves i grans s'han ajudat mútuament, han creat espais comuns d'aprenentatge i oci. En definitiva s'ha potenciat la cohesió social del municipi. 

La bona valoració d'aquest tipus d'experiències fa preveure que es puguin realitzar més activitats d'aquestes característiques, en que es donin intercanvis de vincles socials entre gent gran i infància.

Els tallers estan organitzats per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Taradell.

Taller roses Taradell GG i CO El Puntal (1)

Taller roses Taradell GG i CO El Puntal (3)