Inauguració dels nous punts d'intercanvi de llibres

Dijous, 08/04/2021

La iniciativa Llibres Oberts, que es va iniciar l'estiu de l'any passat, vol incentivar l'intercanvi gratuït de llibres a la Vila de Taradell, fomentant així la lectura i, a més, el seu gaudi i visibilitat en l'espai públic. D'aquesta manera, es promou la reutilització de llibres i se'ls dóna una segona vida. Per això s'han construït unes casetes on deixar i/o agafar llibres de lliure disposició. Aquestes casetes han estat cedides a l'Ajuntament per part dels Tonis de Taradell, que les va construir al llarg del camp de treball dut a terme el passat juliol. 

Coincidint amb el mes d'abril i la Diada de Sant Jordi, se'n instal·laran tres més a diferents llocs del municipi per diversificar els punts d'intercanvi i arribar a tots els racons de la població.

Llibres oberts

La primera s'instal·larà a la Plaça del Sol al Barri de Castellets i s'inaugurarà aquest divendres dia 9 d'abril de 2021 a les 6 de la tarda amb la lectura d'un conte. En aquest cas La Gallina Cluck Cluk de Lídia Munmany contat per la Roser Riera. 

Al Parc Jaume Vila, al Barri de Montrodon, hi podem trobar el segon punt d'intercanvi de llibres, que s'inaugurarà el dissabte 10 d'abril de 2021 a dos quarts de 12 del migdia. En aquesta ocasió podrem escoltar el conte En Bum i el tresor del pirata narrat per la Companyia Homenots.

El tercer punt d'intercanvi de llibres s'instal·larà a l'entrada de la Urbanització La Roca. S'inaugurarà el dissabte dia 24 d'abril a les 6 de la tarda. En la inauguració s'explicarà el conte En Bum i el llibre màgic de les fades, també amb la Companyia Homenots.

Amb aquesta iniciativa es pretén promoure la lectura i la reutilització dels llibres per fomentar la lectura entre la població.