Finalitza el grup de suport emocional i ajuda mútua per a cuidadors/es no professionals

L'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han organitzat un Grup de Suport emocional i d'Ajuda Mútua (GSAM) adreçat a cuidadors i cuidadores, no professionals, de persones en situació de dependència

Dimecres, 01/12/2021

Els GSAM són espais de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. En aquesta ocasió el grup ha estat format per 8 participants, majoritàriament del municipi de Taradell.

Amb aquestes trobades es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer a altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i dels seus cuidadors/es.  

Les sessions, que van iniciar-se el 22 de setembre passat i han acabat el 24 de novembre, s'han portat a terme al llarg de 10 dimecres de 2/4 d'11 a les 12 del matí, a l'Espai Solidari de Taradell. Espai Sistèmic i Humanista ha estat l'entitat que ha conduït les sessions.

Grup suport emocional cuidadors no porfesionals - Benestar social

A conseqüència del vincle creat i dels continguts treballats en el curs, s'ha vist necessari donar continuïtat al treball fet a través de la creació d'un grup de suport.